Bel ons nu: 0123-456-789
Nederlands
 • Jms Slider Layer
  PU Foam, PVC Foam, PE Foam
 • Jms Slider Layer
  Profielen, Slangen en Vormwerk
  Appendages en Fittingen
 • Jms Slider Layer
  Kunststoffen, Rubber
  Vele soorten en maten
 • Jms Slider Layer
  Schuimen, Celrubbers en Siliconen
 • Jms Slider Layer
  Speciale materialen
    

Kleine & grote hoeveelhedenWij leveren Kunststoffen en Elastomeren (Rubber) platen en matten op rol, in plaatvorm en als profiel, wij stansen, waterjetten en kunnen plasmasnijden in kleine en grote hoeveelheden. U kunt bij ons terecht voor 10 stuks maar ook voor 1000 stuks.

    

Product niet gevonden?Techno Market heeft een standaard pakket Celrubbers en Foams van allerlei materialen, teveel om op onze website te plaatsen. Uw product niet gevonden? Stuurt u ons een mail met wat u zoekt en wij doen ons uiterste best u het juiste product te leveren.

    

Officieel importeur Techno Market is officieel importeur en verdeler van het Oostenrijkse Zell-Metall voor Zellamid kunststoffen als PA6, POM, PA12, PET, PBT, PEEK, PEI, PPS en PPSU daarnaast leveren wij PE, PP, Polyurethaanplaten, PVC, PTFE Teflon en Polycarbonaat.

Over Technomarket Industries

Technomarket Indusries is een handelsonderneming en importeur van vele technische producten waarbij wij streven naar waar mogelijk een Europees product met de bijbehorende kwaliteitsaspecten en milieu-eisen.

Wij leveren kunststoffen, lijmen, rubbers, slangen, fittingen en appendages, niet alleen als standaardproduct maar ook naar klantwens. Door directe inkopen van de fabrieken kunnen wij een scherpe prijs hanteren voor een hoogwaardige kwaliteit.