Bel ons nu: 0123-456-789
Nederlands

Over Techno Market

Techno Market is een handelsonderneming en importeur van vele technische producten waarbij wij streven naar waar mogelijk een Europees product met de bijbehorende kwaliteitsaspecten en milieu-eisen. Onze medewerkers werken al vele jaren in de techniek en hebben een grote kennis van materialen, hun toepassingen en verwerking daarvan. Wij leveren kunststoffen, lijmen, rubbers, slangen, fittingen en appendages, niet alleen als standaardproduct maar ook naar klantwens. Door directe inkopen en contacten met de fabrikant kunnen wij een scherpe prijs hanteren voor een hoogwaardige kwaliteit.

Wij leveren Kunststoffen en Elastomeren (Rubber) platen en matten op rol, in plaatvorm en als profiel, wij stansen, waterjetten en kunnen plasmasnijden in kleine en grote hoeveelheden. U kunt bij ons terecht voor 10 stuks maar ook voor 1000 stuks.

Techno Market heeft een zeer uitgebreid pakket Celrubbers en Foams van allerlei materialen, teveel om op onze website te plaatsen. Uw product niet gevonden? Stuurt u ons een mail met wat u zoekt en hoeveel u nodig heeft en wij doen ons uiterste best u het juiste product te leveren.

Techno Market is officieel importeur en verdeler van het Oostenrijkse Zell-Metall voor Zellamid kunststoffen als PA6, POM, PA12, PET, PBT, PEEK, PEI, PPS en PPSU daarnaast leveren wij PE, PP, Polyurethaanplaten, PVC, PTFE Teflon en Polycarbonaat