Bel ons nu: 0123-456-789
Nederlands
Afsluiters
Wij hebben een breed en voordelig assortiment aan afsluiters, varierende van mofafsluiters tot schuifafsluiters en van plaatafsluiters tot gaskleppen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Subcategorieën

Mofafsluiters

Onze mofafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Kogelkranen met flensaansluiting

Onze kogelkranen met flensaansluiting zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Klep met tussenflens en vastzethendel

Onze kleppen met tussenflens en vastzethendel zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Schuifafsluiter, pneumatisch aangestuurd

Onze pneumatisch aangestuurde schuifafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Schuifafsluiter, met handwiel

Onze schuifafsluiters met handwiel zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Schuifafsluiter, met snelshuithendel

Onze schuifafsluiters met snelsluithendel zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Gasklep, met vastzethendel

Onze gaskleppen met vastzethendel zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Messing MZ, snelsluit schuif

Onze MZ snelsluit schuifen van messing zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Messing MZ, mest/plaatafsluiter

Onze Mz mest- en plaatafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Gietijzeren MZ plaatafsluiter, pneumatische aandrijving

Onze pneumatisch aangedreven plaatafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Gietijzeren MZ plaatafsluiter, hydrauliek cilinder

Onze plaatafsluiters met een hydrauliek cilinder zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Gietijzeren MZ plaatafsluiter, handwiel/hevelwerk

Onze plaatafsluiters met handwiel of hevelwerk zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Tombak mofafsluiters

Onze tombak mofafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.

Tweewegafsluiters, messing

Onze messing tweewegafsluiters zijn voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket. De producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden.