Bel ons nu: 0123-456-789
Nederlands
Accessoires
Onze manometers en accessoires voor al onze producten. Bestaande uit oa. manometers, vlotterkleppen, reduceerventielen en meer.

Subcategorieën

Vlotterkleppen & kranen

Onze vlotterkleppen zijn geschikt voor warm en koud water (tot +90°C). De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor industriële doeleinden. Tevens voordelig en uii voorraad leverbaar bij Technomarket.

Reduceerventiel

Onze reduceerventielen met instelbare uitlaatdruk. Veelzijdig in zijn toepassingen en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het uitermate geschikt is voor industriële doeleinden. Voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

Manometers

Onze manometers van hoogwaardige kwaliteit zijn uitermate geschikt voor industriële doeleinden. Voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

Klemring voor muurbevestiging buis

Onze klemringen voor de bevestiging van gas en waterleidingen aan muren met DIN 2440/2441 zijn van industriële kwaliteit. Voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

Pijpbeugels

Onze pijpbeugels met twee delig rubberen insert. Gegalvaniseerd, van industriële kwaliteit en voordelig. De producten zijn uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

Stokschroef/draadeind

Onze gegalvaniseerde stokschroeven en draadeindes van staal zijn uitermate geschikt voor industriële doeleindes. Voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.

Mof verzinkt

Onze verzinkte moffen zijn van industriële kwaliteit, voordelig en uit voorraad leverbaar bij Technomarket.